Spiecapag Shqipëria përzgjedh një shoqëri shqiptare për ndërtimin e kampeve neKorcë, Çorovodë dhe Skrapar

Spiecapag Shqipëria rikonfirmon përkushtimin për të mbështetur ekonominë vendase dhe shoqërinë gjatë ndërtimit të Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP) duke ja besuar ndërtimin e njësive përbërëse të kampit një shoqërie shqiptare.

Read More