You are here

Shërbime

Histori Suksesi

Bashkëpunim i suksesshëm me Spiecepag Albania për ndërtimin e kampeve në Korcë, Çorovodë dhe Skrapar, Shqipëri.

Emante shpk ofron një sërë produktesh  dhe materialesh në fushen e ndërtimit. Emante vë në shërbim të klientit  cilësinë, korrektësinë dhe profesionalizmin! Kompania operon në sektorin e shërbimit duke ofruar:


Panele sanduiç për mbulesë dhe fasada

 

Panale për dhoma frigoriferike

 

Panale sanduiç tjegull (me dru origjinal në pjesën e poshtme)

 

Llamarinë e lyer dhe zingato rolot ose e përpunuar

 

Aksesorë për kapanone dhe shtëpi, si: ulluqe, kulme etj.

 

Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë


Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa

 

Prodhim kioskash për zyra ose shtëpi të lëvizshme

 

Prodhim arkarexhash zingato për kapanone

 

Llamarinë betoni për ndajre katesh

 

Panele sanduiç për fasada me imitacion guri dhe tulle.

Partnerët


 

  • Eksport
  • Import
  • Panele sanduic
  • Shitje dhe përpunim llamarine
  • Konstruksione

Newsletter

Subscribe to our newsletter!

Na Ndiqni Në Facebook