You are here

Produkte

Histori Suksesi

Bashkëpunim i suksesshëm me Spiecepag Albania për ndërtimin e kampeve në Korcë, Çorovodë dhe Skrapar, Shqipëri.

Emante shpk ofron një sërë produktesh dhe materialesh në fushën e ndërtimit. Emante vë në shërbim të klientit cilësinë, korrektësinë dhe profesionalizmin! Kompania operon në sektorin e shërbimit duke ofruar:

 • Aksesore, Vida për panele sanduiç.
 • Konstruksione metalike për çati.
 • Llamarina me ngjyra.
 • Mbulesa per kioska.
 • Mbulesç metalike për kapanone.
 • Montim kontenierë për zyra.
 • Panele Sanduiç.
 • Prodhim llamarina çatie.

 • Tregtim panele sanduiç, mbulesa metalike.
 • Veshje për ndërtesa industriale.
 • Perpunim llamarine.
 • Panele sanduiç me shumice.
 • Tregtim llamarine.
 • Teknologjia e përpunimit të llamarinës.
 • Prerje dhe kthime llamarine.

Shërbimet Tona

 • Panele sanduiç për mbulesë dhe fasada
 • Panale për dhoma frigoriferike
 • Panale sanduiç tjegull (me dru origjinal në pjesën e poshtme)
 • Llamarinë e lyer dhe zingato rolot ose e përpunuar
 • Aksesorë për kapanone dhe shtëpi, si: ulluqe, kulme etj.
 • Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë
 • Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa
 • Prodhim kioskash për zyra ose shtëpi të lëvizshme
 • Prodhim arkarexhash zingato për kapanone
 • Llamarinë betoni për ndajre katesh
 • Panele sanduiç për fasada me imitacion guri dhe tulle.

Partnerët


 

 • Eksport
 • Import
 • Panele sanduic
 • Shitje dhe përpunim llamarine
 • Konstruksione

Newsletter

Subscribe to our newsletter!

Na Ndiqni Në Facebook