You are here

Ortakët

Histori Suksesi

Bashkëpunim i suksesshëm me Spiecepag Albania për ndërtimin e kampeve në Korcë, Çorovodë dhe Skrapar, Shqipëri.

EMANTE shpk ka një bashkëpunim të gjatë dhe të suksesshmen me shumë kompani Shqipëtare që operojnë në fushën e ndërtimit, konstruksioneve dhe më tej:

 • Vibtis shpk
 • Gener 2 shpk
 • Pespa Albania Alumin shpk
 • Pirraci shpk
 • Kampo Ferro shpk
 • Era progres shpk
 • Ekma shpk
 • Kristi Trade shpk, etc.
 • Albstar shpk
 • APM shpk
 • KMPK shpk
 • LIMAK shpk

Shërbimet Tona

 • Panele sanduiç për mbulesë dhe fasada
 • Panale për dhoma frigoriferike
 • Panale sanduiç tjegull (me dru origjinal në pjesën e poshtme)
 • Llamarinë e lyer dhe zingato rolot ose e përpunuar
 • Aksesorë për kapanone dhe shtëpi, si: ulluqe, kulme etj.
 • Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë
 • Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa
 • Prodhim kioskash për zyra ose shtëpi të lëvizshme
 • Prodhim arkarexhash zingato për kapanone
 • Llamarinë betoni për ndajre katesh
 • Panele sanduiç për fasada me imitacion guri dhe tulle.

Partnerët


 

 • Eksport
 • Import
 • Panele sanduic
 • Shitje dhe përpunim llamarine
 • Konstruksione

Newsletter

Subscribe to our newsletter!

Na Ndiqni Në Facebook